ik zoek

een baan

onze topvacatures

werken in de financiële sector

vacatures

Geniet jij van het werken in de financiële sector? Wij helpen je graag aan een baan die past bij jouw rol als professional. Met behulp van ons (lokale) netwerk van opdrachtgevers en marktkennis in deze vakgebieden, bieden we je graag een baan aan die past bij jouw rol. Of het nu tijdelijk, vast, op projectbasis of als zelfstandige is. We kijken niet alleen naar functies met uitdagende werkinhoud, we werken ook veel samen met opdrachtgevers die goed zorgen voor hun medewerkers. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Wij zijn specialist in verbinden van jou als professional, op mbo+, hbo of wo-niveau, met de ondernemer. Denk hierbij aan het vakgebied van:

  • Accountancy
  • Finance
  • Fiscaal
  • (Financiële) administratie
  • Salarisadministratie
  • HR
Actuele vacatures direct in je mailbox ontvangen?

nieuwe uitdaging

tijdens corona

Op zoek naar een nieuwe uitdaging tijdens de coronacrisis?

Begin 2020 heeft het coronavirus (COVID-19) ook Nederland heeft bereikt. Nog dagelijks merken we hiervan de gevolgen. Ondanks dat doen we ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure(s) zo goed mogelijk door te laten gaan.

We begrijpen heel goed dat je als werkzoekende je zoektocht naar een nieuwe uitdaging niet wilt staken. En ook nu helpen wij je graag daarbij. De huidige ontwikkelingen in onze samenleving kunnen hier een belemmering in zijn. We doen er achter de schermen alles aan om zo goed mogelijk naar alternatieven te zoeken. Op dit moment houdt dat het volgende in:

Intakegesprekken met onze recruiters 
Heb je gereageerd op één van onze vacatures, dan nemen we zoals gebruikelijk zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit eerste gesprek zal een videogesprek zijn waarbij we gebruik maken van Microsoft Teams of Zoom.

Gesprekken bij onze opdrachtgevers 
Hebben we je voorgesteld bij één van onze opdrachtgevers en volgt hierop een uitnodiging voor een eerste gesprek (en eventuele vervolggesprekken)? Dan zal dit gesprek (zullen deze gesprekken) bij voorkeur op locatie van de opdrachtgever plaatsvinden. Uiteraard gebeurt dit in overleg met jou en wordt ervoor gezorgd dat het mogelijk is de hygiënemaatregelen ter bestrijding van het corona-virus in acht te nemen.