Over ons

SZamen is gevestigd in Scherpenzeel, Driebergen, Amersfoort en Hilversum om werkgevers, opdrachtgevers, werknemers en freelancers uit de regio bij te staan in de zoektocht naar DE juiste persoon of onderneming. Dat doen we door verder te kijken dan onze neus lang is, niet in hokjes te denken en veel met onze relaties te praten, zodat we precies weten wat er in ze omgaat.

Wij bemiddelen voornamelijk op financieel, administratief en HR vlak. Maar inmiddels weten werkgevers en werknemers met andere wensen en vaardigheden ons ook te vinden. Tevens bieden wij onze dienstverlening aan op het gebied van HR, we zorgen graag goed voor werkgevers en werknemers.

SZamen richt zich in het bijzonder op werkgevers, werknemers, opdrachtgevers en freelancers uit midden Nederland. Een werkgever en werknemer zijn graag gelukkig in hun relatie met elkaar. Wij denken dat er op dat gebied nog veel te bereiken valt! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van HR en SZamen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Vestigingen

  • Scherpenzeel
  • Driebergen
  • Amersfoort

Wie werken er bij SZamen?