mogen wij

jou helpen?

niet alleen

uitdagingen pakken we

SZamen aan

Personeel brengt uitdagingen mee. Zo simpel is het. Die uitdagingen pakken we SZamen aan. Bij verzuim en re-integratie is een gecertificeerde arbodienst of bedrijfsarts een must. Niet alleen om goed voor je mensen en bedrijf te zorgen, het is ook wettelijk verplicht.

onze aanpak is anders

vooral persoonlijk

Onze aanpak is anders. Persoonlijk, vooral. En erop gericht snel weer grip te hebben op verzuim. Je eigen casemanager is goed bereikbaar voor makkelijke en moeilijke vragen, zelfs als het niet direct met verzuim te maken heeft. We leren jou en de organisatie graag van A tot Z kennen.

Wil jij het verzuim in je organisatie verlagen? Of advies over ziekte en re-integratie? Plan dan meteen even een persoonlijk gesprek in. Je zit daarna nergens aan vast.  

Of doe eerst de online SZamen scan en ontdek waar het meeste winst te behalen is in jouw organisatie. De SZamen Scan krijgt op een laagdrempelige manier inzicht in wat al goed geregeld is binnen een organisatie, of waar eventueel nog verbeterpunten mogelijk zijn.

SZamen Gezond sluit op bijna alle verzuimverzekeringen naadloos aan. Wij realiseren vaak één punt voor de ziekmelding. We zijn een gecertificeerde arbodienst, onafhankelijk en er helemaal voor jou. Je ziet ons daarom niet in het rijtje gekoppelde arbodiensten staan. Het wel belangrijk dat je de verzuimverzekering al snel op de hoogte brengt van je keuze voor SZamen. Wil je dit liever uitbesteden? Wij hebben contact met assurantie adviseurs die je er graag bij helpen!

team

onze

aanpakkers

team

onze

aanpakkers

T

T

Michiel Vis

casemanager & register arbeidsdeskundige

Sabine Vlaanderen

verzuimconsulent