Contact

Iedere organisatie is anders en heeft andere behoeften. SZamen denkt graag met je mee over de beste oplossing voor jouw organisatie. Wil je meer weten over de verschillende diensten die wij aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door onderstaand contactformulier in te vullen, te bellen naar 033 285 92 42 of door ons te mailen via info@szamen.nl. Wees welkom!

Continu werken we aan de kwaliteit van onze dienstverlening, naar tevredenheid van onze opdrachtgevers. Het kan natuurlijk voorkomen dat iets niet goed gaat. Laat het ons dan zeker weten, dan kunnen we er iets mee. Raadpleeg hiervoor ook ons klachtenformulier (SZamen Gezond BV en SZamen VOF)

Ben je op zoek naar een flexibele werkplek in een inspirerende omgeving met verschillende (HR) professionals? Via COworking Adminit zijn er werkplekken te reserveren voor een aantrekkelijk tarief. Door regelmatig andere ondernemers te ontmoeten bij het koffiezetapparaat of in de wandelgangen wordt samenwerken wel erg gemakkelijk. Hier lees je meer informatie. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk ons privacybeleid (SZamen Gezond BV en SZamen VOF) en onze verwerkersovereenkomst (SZamen Gezond BV en SZamen VOF) aan je ter beschikking te stellen, zodat je op de hoogte bent welke persoonsgegevens wij van jou (kunnen) verwerken als wij gaan samenwerken.

Vragen over ons beleid of andere opmerkingen? Vertel het ons via het contactformulier!

 

 

Contactformulier

Hier komen foutmeldingen en succesmeldingen met msg_wrong en msg_right classes
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Vraag/opmerking
Verzenden

Aanmelden voor nieuwsbrief