Nieuwsupdate

Jouw partner in personeelszaken. Dat is SZamen, en meer specifiek waren Joram van Geresteijn en/of Sieger van Looijengoed dat tot nu toe voor jou. Wáren, inderdaad. Ze dragen met volle vertrouwen het stokje over aan collega’s Sonja van der Velden en Marloes van Loenen!

De juiste mensen op de juiste plek
Organisaties vertellen we altijd dat ze pas echt floreren als de juiste mensen op de juiste plek zitten. Daarin is SZamen zelf niet anders. Sieger en Joram gaan na 7 à 8 jaar ieder een eigen weg met nieuw perspectief. In de praktijk zien we directeuren soms worstelen met de vraag of ze wel weg kunnen, of ‘de tent’ wel doordraait zonder hen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit het geval is. Niet alleen omdat de directie zelf de laatste jaren veel geïnvesteerd heeft in eigenaarschap en ondernemerschap.

SZamen verder!
Wij zijn Sonja en Marloes. Beiden voor veel klanten al een vertrouwd gezicht o.b.v. onze specialistenfunctie binnen SZamen. Wij hebben beide historie op Arbo gebied en in aansturende rollen binnen diverse branches.

Met verdriet om het vertrek van Joram en Sieger, maar wel terugkijkend op een fantastische tijd onder hun leiding, nemen we dankbaar en trots tegelijk hun stokje over.

Wij zullen de missie en visie, zoals door Joram en Sieger ingezet, verder voortzetten. Qua dienstverlening blijven wij en het volledige team als voorheen voor onze relaties/contacten klaar staan!

Wil je ons nog beter leren kennen? Laat het graag weten dan maken we graag een afspraak.

Tot SZamen verder!

gerelateerde berichten