Kennissessie ‘Leidinggeven in coronatijd’ | 27 november 2020


LEIDINGGEVEN IN CORONATIJD
Hoe bewaak je het welzijn van jouw medewerkers?


Door alle maatregelen zitten de medewerkers nu al lange tijd thuis. Je verliest je grip en vooral zicht op hoe het met hen gaat. Mentale klachten kunnen zich snel opstapelen en voordat je het weet zitten meerdere medewerkers in (langdurig) verzuim Dit wil je natuurlijk voorkomen, voor zowel het bedrijf als voor de medewerkers voor wie je goed wilt zorgen.


Daarom hebben wij besloten hierover onze volgende kennissessie te geven in de vernieuwde stijl. Vol kennis hoe je als leidinggevende of HR-adviseur goed kunt omgaan in dit digitale tijdperk. Hoe ook jij kan zorgen dat jouw personeel mentaal sterk blijft en zo (langdurig) verzuim voorkomt.


Je krijgt inzicht en word geïnspireerd hoe jij als leidinggevende het beste uit je werknemers kunt halen. De kennissessie biedt naast theoretische onderbouwing, praktische handvatten die direct te gebruiken zijn in de praktijk. Denk hierbij aan:

  • Hoe je grip houd op mentale klachten binnen de teams;
  • Hoe je langdurig verzuim voorkomt;
  • Hoe je het contact houd met thuiswerkende medewerkers;
  • Hoe je ervoor zorgt dat medewerkers gezond en prettig kunnen thuiswerken.


Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om jóúw kennis te delen. Er is volop de mogelijkheid om kennis te delen en vragen te stellen. We doen het SZamen.


Praktisch
Spreker: Floris Keizer
Datum en tijd: 27 november 2020 vanaf 12.00 tot 14.00 uur
Investering: € 50 inclusief heerlijke lunch helemaal gratis bij jou thuis bezorgd!


Aanmelden? Dat kan via deze link.

gerelateerde berichten