Bereid je voor op de ‘1,5 meter samenleving’

Wil jij jouw bedrijf laten beoordelen voor de genomen coronamaatregelen? SZamen denkt graag met je mee! Veiligheid op de werkvloer Hoe houd je anderhalve meter afstand op de werkvloer? Die regeling wordt al snel door werkgevers als lastig ervaren. Stel, je werkt in de bouw, hoe hang je dan in je eentje een deur af in het deurkozijn? Het is van belang dat een werkplek veilig genoeg is voor zowel de werkgever als werknemer. Ook is het van belang dat je goede arbeidshygiëne hebt. Dit kan door je werkplek te laten onderzoeken. Hoe gaat dit in zijn werk? Als eerste neemt de arbeidshygiënist vooraf informatie door. Denk hierbij aan de maatregelen van het RIVM en jouw genomen maatregelen als werkgever. Aansluitend worden de verschillende werkplekken bekeken en wordt nagegaan of er wordt voldaan aan de maatregelen m.b.t. corona. Hierbij worden zo nodig foto’s/video’s gemaakt en steekproefsgewijs gesproken met medewerkers.

 

Rapportage

  • De bevindingen worden vastgelegd in een rapportage met zo nodig aanbevelingen over de te nemen aanvullende maatregelen.
  • De rapportage wordt telefonisch besproken met een vertegenwoordiger van jouw bedrijf.

 

Specialisten

Onze deskundigen helpen je graag verder. Zij hebben brede ervaring in het onderzoeken en beoordelen van coronamaatregelen. In de volgende sectoren hebben zij meegewerkt aan protocollen die aan het Ministerie zijn voorgesteld:

  • Bouw en Installatietechniek
  • Mobiliteit
  • Pluimveeverwerking
  • Autohandel

 

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op met SZamen door te mailen naar secretariaat@szamen.nl of door te bellen naar 033-2859242. Wij helpen je graag verder.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws direct in je mailbox